Tilbake til nyheter

EET signerer nordisk distribusjonsavtale med den globale lederen innen elektroniske hyllekantløsninger, Hanshow

tirsdag 30. mai 2023

Hanshow News Pic

EET er glade for å ha signert en distribusjonsavtale med Hanshow som utvider tilbudet vårt innen elektroniske hyllkantløsninger (Electronic Shelf Label - ESL) i Norden. Med denne avtalen vil EET distribuere Hanshows ESL-løsninger, som inkluderer elektroniske hylleetiketter, digital skilting og andre produkter innen detaljhandelsteknologi, til kunder i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Samarbeidet vil gjøre det mulig for EET å gi kundene et bredere spekter av innovative teknologiløsninger for detaljhandel, fra verdens ledende leverandør av elektroniske hylleetiketter og digitale butikkløsninger.

Med en betydelig global tilstedeværelse har Hanshow etablert et rykte for å levere eksepsjonelle tjenester til mange butikker over hele verden, slik at forhandlere kan effektivisere driften, optimalisere prisstrategier og tilby kundene en svært personlig handleopplevelse.

Vi er begeistret over å kunne samarbeide med Hanshow for å bringe deres banebrytende teknologiløsninger for detaljhandel til våre kunder i Norden. Denne avtalen styrker vår posisjon som en ledende distributør av IT- og detaljhandelsteknologiløsninger i Norden, og vi er glade for å samarbeide med Hanshow for å hjelpe våre kunder med å drive innovasjon og vekst i deres detaljhandelsvirksomheter

Sébastien Marcos, Business Line Director, EMEA POS & Auto ID, EET Group

Vi er glade for å samarbeide med EET Group for å bringe våre ESL-løsninger til forhandlere i Norden. EETs omfattende erfaring og ekspertise innen detaljhandelsteknologimarkedet, kombinert med våre innovative produkter, vil gjøre det mulig for oss å gi kundene de best mulige løsningene for å møte deres forretningsbehov.

Liangyan Li SVP, Head of Global Sales, Hanshow

Hanshow sine produkter vil være tilgjengelige for EET sine nordiske markeder i mai 2023.

EET NorgeOlaf Helsets vei 60694 OsloMVA-nr. 956967864
Norge / Norsk