Tilbake til nyheter

EET samarbeider med MyDefence

onsdag 9. februar 2022

Mydefense 710X400

EET er glade for å kunngjøre vårt nye partnerskap med teknologiselskapet MyDefence. MyDefence designer og utvikler teknologi for å oppdage og beseire dronetrusler. MyDefence er et verdensledende selskap innen trådløs signaldeteksjon. Deres teknologi, opprinnelig utviklet for forsvars- og sikkerhetsmiljøer, blir nå utnyttet i de sivile markedene over hele verden. Med denne avtalen er EET autorisert til å distribuere MyDefense sin løsningsportefølje over hele Europa.

Dronehendelser blir stadig hyppigere over hele Europa, og det tradisjonelle perimeterforsvaret er for tiden ikke utstyrt for å håndtere denne typen trusler. Vi ser en veldig god match med å legge dronedeteksjon fra MyDefence til vår sikkerhets- og overvåkingsportefølje for å tilby de beste løsningene til våre kunder

Casper Duus Christensen, Product Manager, Surveillance & Security, EET Group

Behovet for overvåking og beskyttelse mot ondsinnet bruk av droner vokser raskt i alle segmenter der det er mennesker eller verdifulle eiendeler å beskytte. Derfor er MyDefence fonrøyde med å samarbeide med EET for å utvide vårt fotavtrykk i markedet og tilby våre feltprøvde løsninger til en mye bredere kundebase av profesjonelle installatører og tjenesteleverandører som leverer til ulike sivile markeder.

Dan Hermansen, CEO, MyDefence

MyDefense sine produkter og løsninger vil være tilgjengelige i alle EET-markeder fra februar. For mer informasjon, vennligst ta kontakt med Casper Duus Christensen, Product Manager, Surveillance & Security, EET Group, cd.christensen@eetgroup.com.

EET NorgeOlaf Helsets vei 60694 OsloMVA-nr. 956967864
Norge / Norsk