• Hjem
  • Nyheder
  • EET Group and Senstar announce new partnership to enhance perimeter security solutions

Tilbage til nyheder

EET Group og Senstar annoncerer nyt partnerskab for at forbedre perimetersikkerhedsløsninger

Pressemeddelelse- 7. februar 2024

Senstar Press News

EET Group er glade for at kunne annoncere et partnerskab med Senstar, en global leder inden for avancerede sensor- og information management systemer til beskyttelse af infrastruktur og faciliteter. Denne strategiske alliance vil ikke kun forbedre mulighederne i EET eksisterende sikkerhedsløsninger, men vil også introducere en række nye produkter, der er designet til at imødekomme de skiftende udfordringer i moderne sikkerhedslandskaber. Senstar-løsninger vil være tilgængelige for EET partnere i Norden, Iberia og Frankrig.

"Med det stigende fokus på sikring af kritisk infrastruktur synes produkter fra Senstar at passe perfekt ind i vores portefølje ved at tilføje nye muligheder til perimeterbeskyttelse i synergi med vores eksisterende tilbud."

Casper Duus Christensen, S&S Group Product Manager

"Ved at indgå partnerskab med EET Group udvider vi vores fodaftryk i Europa og styrker vores fælles vision om at øge sikkerheden for vores kunder. Dette bidrager til et sikrere miljø og til at nå vores fælles mål,"

Michael Rumpf, VP EMEA hos Senstar

Om Senstar:

Beskyttelse af mennesker, steder og ejendom Med intelligent videostyring, videoanalyse, adgangskontrol og innovative systemer til registrering af perimeterindtrængen tilbyder Senstar en omfattende pakke af gennemprøvede, integrerede teknologier. Senstar-produkter har beskyttet kritiske aktiver rundt om i verden i over 40 år. Nøglen til vores lange levetid og succes er evnen til at levere avancerede sikkerheds- og risikostyringsløsninger, understøttet af dyb brancheviden og support i verdensklasse.

Udforsk Senstar på EET
EET Danmark A/SBregnerødvej 133 D3460 BirkerødCVR nr. 33946201
Danmark / Dansk