• Hjem
  • Nyheter
  • EET Group inngår samarbeid med LG Electronics Europe

Tilbake til nyheter

EET Group inngår samarbeid med LG Electronics Europe

Pressemelding- mandag 27. juni 2022

EET LG Launch

EET Group har gleden av å kunngjøre vårt partnerskap med LG Electronics Europe som utvider porteføljen vår med de populære LG ProBeam-projektorene.LG Electronics er en totalleverandør av profesjonelle løsninger med et imponerende utvalg av innovative produkter. Med deres verdensledende teknologier og uovertruffen forståelse av kundebehov på tvers av bransjer, tilbyr LG ikke bare produkter, men et ordentlig partnerskap innen innovasjon for å støtte suksess. 

"LG ser veldig frem til samarbeidet med EET Group, som tilbyr en omfattende portefølje av profesjonelle AV-produkter og -tjenester. De er en sterk partner for LG ProBeam for å utvide virksomheten i Europa og tilby alt nødvendig tilbehør for en perfekt projektor-løsning," sier Hangseok Choi, visepresident og divisjonsleder for LG Electronics' B2B Europe.

"Vi er glade for å samarbeide med LG Electronics for første gang for å tilby våre kunder verdensledende innovative teknologier innen projektorteknologi. LG tilbyr en dedikert ny serie som kan passe til ethvert forretningsområde. Vi ser frem til å utvide virksomhetene våre sammen, sier Lionel Couëffé, EET Group Business Line Director, Pro-AV

Om LG Electronics

LG sin misjon er å tilby og styrke kunder med de mest effektive løsningene for både jobb og hverdagsliv, slik at de kan oppnå sitt fulle potensiale uansett hva de gjør, uansett hvor de er.

LGs sitt utvalg av projektorer er svært populære både hjemme og i næringsvirksomheter. Siden lanseringen i 2019 har LG CineBeam levert 4K UHD-laserteknologi til mange brukere som ønsker førsteklasses hjemmekinoopplevelse til rimelige priser. LG ProBeam bringer den samme typen levende og oppslukende bildekvalitet til næringsvirksomheter, designet for B2B-kunder. Enten det er kontor- eller konferanserom, butikk eller utstillingslokaler, vil LG sine høyytelsesprojektorer hjelpe deg med å vise at du mener alvor.

Sjekk ut LG sitt virtuelle utstillingsrom for ProBeam

Relaterte linker

EET NorgeOlaf Helsets vei 60694 OsloMVA-nr. 956967864
Norge / Norsk