Tilbake til nyheter

EET inngår samarbeid med Lorenz Technology

Pressemelding- mandag 23. august 2021

Lorenztechnology 710X400
EET er glade for å kunngjøre vårt partnerskap med Lorenz Technology som gjør EET til den offisielle Lorenz Technology-forhandleren i hele Europa. Lorenz Technology utvikler intelligente, allsidige og brukervennlige drone-programvareløsninger, som er enkle å implementere og gir data for å ta optimale beslutninger. Programvareløsningene fra Lorenz Technology vil være et flott tillegg til de mange profesjonelle droneløsningene EET allerede tilbyr.

Vi ser på Lorenz Technology som en veldig sterk partner til å bygge toppmoderne droneløsninger for mange av våre kunder, i tillegg til å åpne nye forretningsområder. EETs klasseledende distribusjonsoppsett i Europa og vår sterke produktmiks kombinert med gjensidig bransjekunnskap vil gi oss en viktig fordel.

Casper Duus Christensen, EET Group Product Manager

Om Lorenz Technology

Lorenz Technology er et programvareselskap som har som oppgave å få alle droner til å fly autonomt. Selskapet jobber med automatiseringsprosesser, edge computing og kunstig intelligens. Lorenz Technology ble grunnlagt i mars 2017 av Lars Lorenz og Helge Munk og ble opprinnelig støttet av en investering fra Syddansk Innovation.

EET NorgeOlaf Helsets vei 60694 OsloMVA-nr. 956967864
Norge / Norsk